11 November 2007 - 12.46

Jag han inte äns plocka undan halloweenpyntet innan det blev vinter här. Hoppas snön ligger kvar ända fram tills i Mars nu. Julkallendern skulle visst heta "en riktig jul" så jag antar att det skulle passa med en riktig jul iår då.

Igår hade jag och Maria våran Zombiekväll. Vi började med att jag skulle Nostalgia över mina gammla Warhammergrejer. Maria såg att att dö innombords när jag plockade fram grejerna. Hon suckade och pustade och tittade bara ner i bordsskivan som var täckt med en grön duk som skulle föreställa gräs. Sen började vi spelade och jag föklarade reglerna under spelets gång. Efter två rundor hade Marias bågskyttar dödat min bästa figur, En sexhundranittiopoängs-Vampire Lord. Då tyckte hon helt plöttsligt att det var roligt. Maria vann.

Efteråt fick jag min hämnd för förra veckans filmval signerat Maria. Jag valde "House of 1000 Corpses". Jag vet inte varför riktigt jag vill pracka på Maria min smak är jag vet att hon inte gillar det. Jag kanske vill visa att "såhär extrem är jag". Jag tappade bort känslan av att jag var häftig som ville se det där när Maria blev så rädd så hon nästan grät. Då skämdes jag istället.  Men jag är ändå nöjd med våran Zombiekväll. Nästa vecka ska Maria få bestämma film.

Men fan vad kul med snö. Det kommer jag tycka i typ en vecka till. Sen tröttnar man oftast.

// <3

5 November 2007 - 09.18

Nu är vi inne i November månad. En månad som min Maria valt att kalla vintermånad. I mitt tycke är det en höstmånad fast det är ju inte så noga med det där numera. I Coop Nära kan man köpa både glögg och Julmust, till och med en och annan sämla har smygit sig fram.  När jag under förra veckan besökta Ikea hade de ställt fram Julpynten och i fredags när Dan var här för att plöja igenom Mighty Max säsong 2, snöade det i Ärla. Även fast jag hade rummet fyllt av årstidsenliga dekorationer i form av pumpor och gammeldags ljusstakar måste jag säga att jag blev lite Julig i hjärtat. Men Julen får hålla sig åtminstone en månad till så vi hinner in i December. Iår skulle det inte vara så dumt med snö INNAN nyår heller.

Det är med lite sorg i hjärtat som jag i skrivandets stund inser att efter en veckas latmaskfassoner är allt back to normal igen. Jag har redan missat min första buss till skolan. Angående lovet så var det upppiggande. Jag hann med ganska mycket och jag tror faktiskt jag gjorde mycket av det där som aldrig blir av. Gorekvällen var en höjdpunkt. Likaså Ikeabesöket och sen när jag och min syster tog simmborgarmärket i badhuset när vi var där med familjen. Maria skulle ju motionssimma hade hon sagt men så blev det inte. Hon skulle också vara med på min och Dans Mighty Max-kväll. Men så blev det inte heller. Eller hon närvarade fysiskt iallfall. Men hon är söt! <3

RSS 2.0