En Mors Enda Önskan

Funderar, trots att min mamma hotar med att säga upp släktskapet, på att tauera mig till våren. Ingen märkvärdig sak. Jag hade tänkt mig vänster överarms insida. Någonstans på mitten. motivet skall inte bli störren än någon centimeter. Antingen en diamant eller en dinosaurie.

Drömmen Om Flanell

Tillsammans med Cecilia Posti fick jag idén att låta sy upp underkläder i flanell. Vidare borde det finnas kondomer i flanell. Jag satte i vilket fall ribban när jag kom på sängkläder i flanell i ett rum tapetserat helt i flanell.

Jackan

Jag har bestämt mig gällande jackorna nu. Återkommer i ärendet.

Style Punkt DK

Har börjat läsa en dansk modeblogg som är hur fest som! Häromdagen slängde dom upp det här. Sjukt snyggt, önskar att man hade figuren för det.

Summering utav helgen som har varit

Jävla härj i helgen. Har sett Erik Hassle, rest till Stockholm med Mara, varit på jazzklubb, varit på punkspelning, köat för En Jävla Fest på Filial, traskat hem till Kattarina och sett De Ofrivilliga, skrivit ett tidningsjobb och påbörjat ett Halloween-pyssel.

I Stockhol var det fint. Jag och Maria skulle ju ta oss en titt på jackorna. Vi kom nog fram till att jacka tre är snyggast men minst praktisk. Jag kommer nog ångra mig om jag inte köper den. Av olika anledningar har jag satt köpdatum till den 9:e November. Fortsätt röst!
Jag köpte i alla fall ett par svarta Dr Martens med 8 hål. De är lite trånga men skulle enligt expiditens utsago töja sig en bit. Provexemplaret i samma storlek satt nämlegt perfekt. Mer om Halloween-pysslet så fort jag trixat över lite bilder från mobilen till datorn.

Världens Sämsta Tv-program

Kan vi genensamt kora Smallville till världens sämsta tv-program? Eller har ni andra förslag?

Förlåt Mig

Råkade visst publicera samma inlägg tre gånger. Förlåt mig.


Åt Helvete Med Dr Martens

Skulle försöka köpa mig en Dr Martens-känga. Verkar inte som att det är meningen att jag ska det. Varenda ställe som säljer dem stänger närmligen 18.00 så jag hinner aldrig. Jag vet ställen som är öppna, men de har bara med 8 hål och jag vill testa 10 hål innan jag bestämmer mig. Säger som Håkan Hellström på nya skivan "åt helvete med Dr Martens".

Skall för övrigt klippa mig på fredag, bered er på en before/after-bild. Givetvis kommer jag vara orakad och se ledsen ut på before-bilden och vara superstylad och ha världens kamera-leende på after-bilden.

Åt Helvete Med Dr Martens

Skule försöka köpa mig en Dr Martens-känga. Verkar inte som att det är meningen att jag ska det. Varenda ställe som säljer dem stänger närmligen 18.00 så jag hinner aldrig. Jag vet ställen som är öppna, men de har bara med 8 hål och jag vill testa 10 hål innan jag bestämmer mig. Säger som Håkan Hellström på nya skivan "åt helvete med Dr Martens".

Skall för övrigt klippa mig på fredag, bered er på en before/after-bild. Givetvis kommer jag vara orakad och se ledsen ut på before-bilden och vara superstylad och ha världens kamera-leende på after-bilden.

Carl Carlsson - Snart Sveriges Mest Kommenterade

Tjacka-Jackan-tävlingen är den här bloggens största framgång. Måste komma ihåg att fortsätta med så här viktiga samhällsnyttiga frågor som engagerar läsarna. Alla ni mellan 40 och 50 stycken som om man skall tro bloggstatistiken läser bloggen dagligen.

Här slänger vi in lite plus och minus för jackorna:

1: Stor och billig. Relativt tunn och jag har liknande.

2: Tjockast och varmast. Man ser lite ut som ett kylskåp.

3: Snygg och lite speciell. Tunnast och dyrast.


Brösttävling

Kom av en händelse in på Puma Swedes blogg. För den som ej känner till är hon en av sveriges största hardcore-porr-skådisar. Hon var sexrådgivare (!) i Moore när jag var fjorton år och tyckte det var manligt och ballt att läsa den tidningen. Därför är jag bekant med hennes verk. Hon hade haft en tävling där alla tjejer som ville fick skicka in bilder på sina nakna bröst och sen skulle folk få rösta på de snyggaste brösten. Det är tveksamt om en sådan tävling skulle gå att genomföra i den här bloggen.

Jacka 3.

Har fått en del arga hotbrev om att jacka tre syns för dålig. Här är en annan bild där den syns dåligt.



Tror för övrigt att priset för jackorna är:
Jacka 1: 1000 kr
Jacka 2: 1200 kr
Jacka 3: 1500 kr


Jackorna!

Var på Weekday idag. Testade jackorna. Älskar alla tre. Den jag älskar mest kanske inte är tjock som en vinterjacka borde vara. Jag frågade expiditen vilken han ansåg sitta bäst. Självklart den jag gillade mest, som egentligen är sämst för mig. Faktum är att de andra två också är ganska tunna. Ni får fortsätta rösta. (en bit ned på sidan)

Veckan I-landsproblem. Som Faktiskt Är Ett Problem. Faktiskt! FAKTISKT!!!

Orkar inte ta tag i någonting. Jag är sjuk. Det går ut över min hygien och träning. Jag vaknar, kollar facebook, åker till skolan, kommer hem vid åtta. Kolalr facebook. Går och lägger mig. Kanske är det den stigande febern, men jag ser fram emot nästa termin då vi kommer börja skolan 10.00 istället för 14.00. Det innebär visserligen att jag kommer få stiga upp 06.30 på mornarna istället för 08.30 som nu. Men jag kommer också att vara hemma till fem om dagarna. Risken är stor att jag i vår kommer sakna höstterminstiderna.


Man Ray

Bästa filmen någonsin. På Riktigt!!!

http://www.youtube.com/watch?v=3nrGKWMaX-4

Halloween 2010 del 1

Beställde lite filmer till årets upplaga av mitt ack så barsnliga men ack så hängivna Halloween-firande. Min syster Anna och jag har efter flera timmars sökande och överläggningar bestämt oss för att köra på en traditionell linje när vi valde årets filmer. Creepshow 2 av Stephen King och George A Romero samt den gamla House on the Haunted Hill. Den andra var Anna mindre sugen på. Vi har dessutom ett ganska omfattande pyssel på gång. Nu under veckan kommer vi slänga upp lite bilder på pysslet. Step by step typ. Så får ni se vad det blir till slut.
Jag blir så jävla taggad!!!


Rösta Föresten!

Jag vet att det bär emot att hjälpa andra utan egen vinning. Men bara för att du känner dig wild and crazy idag kan du väl pröva.

1) Rösta på vilken fuck vinterjacka jag skall ha några inlägg längre ned! Din röst betyder typ noll när jag fattar mitt beslut men kan ändå vara kul att se vad majoriteten tycker.

2) Rösta på Svarts låt Med Någon Som Du som ligger på Södermanland Top5 i P4 just nu. Skicka ett sms med texten " p4sörm 4 " utan citattecken till 72250. Det kostar en femma och du kan bara rösta en gång i veckan och du är skylldig mig fem spänn förresten! Betala tillbaka nu!

Jävla Spring På Stan

Nu är det dags att klippa sig, raka sig, tvätta sig, träna sig, sköta sig, bättra sig igen. Jag försökte köpa ett Fläskis och Svettis-kort idag. Tydligen slutade de sälja kort efter 13.30 på Lördagar. Jävla idiotpåhitt tänkte jag och skulle gå och köpa en rakolja. På Kicks hade de haft men den fanns inte kvar, kanske att de hade ut på Tuna Park. Jag gick till åhlens. De hade aldrig haft men kanske att den där klassiska firsören nere vid Kuriren kunde ha. Jag gick dit. Stängt. Jag stressade till Tuna Park efter jobbet. De hade inte. Köpte ett raklödder istället. Ibland borde Eskilstuna sköta sig och bättra sig. Imorgon: Dr Martens.


Skall Tjacka En Jacka

Skall köpa en vinterjacka. Vilken av dessa tre är ballast när det är som kallast? Jag skiter i det farsan kallar "praktiskt". Den skall vara snygg. Vilken diggas?

Mamma får inte rösta.

Glida Runt, Hänga Runt, Låna Pengar

På mitt golv står det nio kaffekoppar, i en står det tre te-silar med gammal te i.  En tallrik med lite torkad yoghurt. Två blå glaskaraffer. En monkipåse med ett tjugiotal pantburkar, mest Vitamin-vatten. Under sängen en flera månader gammal pizzakarton med två gafflar, två knivar och några pizzakanter. Bakom min gitarr har jag gömt sex odiskade ikea-matlådor. Mellan min gitarrstärkare och bokhylla har jag tryckt in en kubikmeter smutsiga kläder. Välkommen till my Crib.

Ibland Är Jag Så Jävla Bra

Nästa vecka har jag prov. Jag skall plugga på alla mina anteckningar. På fredagar är skolan stängd. I helgen hade jag lite tid över till pluggande. Carl Carlsson glömmer anteckningsblock, miniräknare och pennor i klassrummet.

Att Köpa En Body Loation

Som sagt sprack min byxa igår. Det var inga problem att få nya på Weekday. Tackade för hjälpsamheten genom att köpa en ny kallsong, eftersom min Björn Borg efter fem års trogen tjänst börjar ge upp.
Därefter funderade jag på att köpa en body loation på Body Shop. Maja nämnde att jag var torr på hakan förra veckan och då började jag roffa åt mig av hennes krämer. Men ett sådant girigt betende funkar inte i längden så jag var tvungen att skaffa en egen. De hade tydligen lanserat en helt ny, superbra kräm som de exponerade i skyltfönster och på flera ställen i butiken. Jag föklarade att jag ville kunna ha den i ansiktet. Den var lite för fetig för det sa expiditien, som var en söt men mycket mycket kort blonderad tjej i tjugiofemårsåldern. Så vi testade den i händerna bara. Ganska snart därpå vart mina händer illröda och jag sa det till henne. Hon sa att det bara berodde på att blodcirkulationen ökade, men såg ytterst nervös ut. Hon sprang och smörjde in sina egna händer bara för att visa att hon också straxt skulle bli röd. Det blev hon. Jag köpte inte krämen.

Carl Gyllenbrunson

Åt nyss en större frukost än jag trodde att jag skulle orka. Nu är jag mätt. Känns lite svinigt faktiskt.

Jag har redan ledsnat på hösten och vintern (som inte ens kommit än). För min del fick det gärna bli vår och varmt igen. Min bror är i USA och säger att man knappt kan gå ut för att det är så varmt och så hög luftfuktighet. Jag tycker han är vansinnig som sitter inne. Jag hade spatserat gator och torg i all min praktfulla nakenhet och låtit solen mig åstakomma den mest gyllenbruna bränna sedan det antika Grekland.

Mina byxor sprack i stjärten igår. Är hos Maja och har inget par att byta med, men jag lånade en lång tröja som täcker. Förhoppningsvis överlever jag dagen.

Gamla Kallsonger

Någon gång runt 2005 fick jag ett par kallsonger av en dåvarande flickvän som säkert hade tröttnat på de fula jag hade. Ett par svarta björn borg. Nu på en höstmorgon ungefär fem år senare känner jag hur resåret har gett upp och kallsongen liksom sakta glider av höften när jag går.

Dinosaurir & Vampyrer

När jag var liten ville jag hemskt gärna blir Paleontolog eller möjligen arkeolog. Tillsammans med rockstjärna var det mitt drömyrke. Rocktjärna som Joey Tempest eller Paleotnolog som Mr Grant (heter han va?) i Jurassic Park. Muntant som t.ex Spindelmannen stod också högt i kurs. Att kunna leva på musik eller slänga sin ungdom på naturvtenskaplig studier känns som två ganska svåra grejer. Men att ha turen att råka bli biten av en radioaktiv spindel toppar det mesta. Ganska snart insåg jag att det där med naturvetenskap inte heller var min grej och då fanns det bara musikn kvar. Men nu när jag sitter i skolan och omfamnas av känslan att det för första gången i mitt liv är kul att lära och att jag faktiskt har nytta av det vi lär oss slås jag ibland av tanken att tänk om jag hade kännt likadant på naturkunskapen i åttan? Tänk om jag om tio - femton år kanske tagit en examen i Paleontologi och fått jobba med dinoauriefrågor resten av livet. Det hade kanske varit fett. Jag tror i varje fall att när jag läst ut Eat, Pray and Love skall jag nog gå och köpa en bok om dinosaurier för vuxna och läsa tills jag känner mig som en semiexpert i ämnet. Häromdagen köpte jag i allafall en beige skjorta för åtminstone få se ut som en Arkeolog.

För övrit så är det ju lilla julafton för den skärkfilmsfrälste om typ 20 dagar. Den enda dagen på året då jag oantasteligt får bada i gore och slaffs och tvinga de mina att göra detsamma. Funderar på att ha ett tema i år. Typ Vampyrtema och bara visa Nosferatu och dyligt. Absolut inget twiligt, vmpire diarys eller firts blood-skit i alla fall. Blade kan jjag däremot gå med på att visa.

2 Steg Från Paradise

Sitter och recensionslyssnar på Håkan Hellströms nya skiva. Det är ingen ny Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg, men jag gillar det här bättre än förra skivan.

Min Första Måltid I Rom

Jag läser Eat, Pray, Love när jag åker tåg. Har kommit runt 150 sidor in i boken. Tänkte mest läsa den så att jag kan se filmen med Julia Roberts på bio. Tänka att Julia är snygg och kliva ur salongen, slå någon i huvudet med boken och säga att filmen i jämförelse var dålig. Boken är så här långt ingen mästerverk heller. Det som häder när jag läser den är att jag blir enormt sugen på pasta och har nu dessutom fått för mig att jag skall lära mig italienska. När jag bestämde mig kändes det bra och jag föreställde mig olika tillfällen i livet där jag kunde komma att få nytta av det nya språket. Jag var lite mindre exalterad när jag började funder på hur jag skulle lära mig språket. Till att böja med köpa en svensk-italiensk ordbok. Men sen då? Jag har en dvd-box med nio Dario Argento-filmer. Några av dem är på Italienska. På pressbyrån i Stockholm borde det nog gå att få tag i Italienska dagstidningar. Om man köper en sån och sedan försöker ta sig igenom en artikel med ordboken som hjälp dagligen. Sen kommer jag till frågan: Varför?
Jo, för att jag vill!


På Väg Till Tåget

Händelser ur ett liv del 1:

Påväg till tåget passerar jag en skolgård med konstgräsfotbollsplan. Kan vara en av Eskilstunas mest mångkulturella skolor. Ler alltid lite för mig själv när jag ser barn från så många etniska ursprung spela fotboll med varandra. I morse fick jag ögonkontakt med en mörk kille som kanske gick i femte eller sjätte klass. Följande konversation utspelar sig.

Killen: Ey bruschaaaan!
Jag: Tjaaa!
Killen: Hur mår du?
Jag: Haha, bra fan. Hur mår du?
Killen: Fett bra, jag har tagigt Kokaiiiiiiiin!!!


Ibland är Stockholm sämst.

Stockholm, den 4 Oktober 2010. Carl Carlsson, känd för att tala om sig själv i tredje person, går bort sig på Åhlens. Jag skulle köpa en penna och ett linjerat block. Efter att ha gått igenom de fem våningarna med kläder, kläder, kläder, kläder och på sista våningen kläder åkte jag skamset ned till markplan igen. Då fick jag se en rulltrappa jag inte sett innan som ledde ned till en magisk underjordsvåning. Och där nere i ett hörn bakom kassan, brevid barnböckerna fann jag blocket och pennan. Spektaklet gick på 100 kr och när jag kom ut i dagsljuset stod det klart att pennan som sett svart ut inne i butiken var mörkgrön.

RSS 2.0