143 Dagar Till Muck

Det råder oklarheter i bandet angående vem som är mest alkoliserad. Därför kommer nu en lista över vem som är mest alkoliserad i fallande ordning. Vi börjar med den som är gladast i glaset.

Jonas Larsson
David Andersson
Niko Winegarner
Jesper Lundin
Johan Strömberg
Carl Carlsson

Som vanligt är jag den finaste killen. Om man inte gillar a-lagare.

149 Dagar Till Muck

Nu har jag varit dålig igen. Men jag har istället varit bra i Svartbloggen. Vi har nämligen varit på världsturné till Hässleholm och hem. Nu känner jag mig omotiverad att skriva mer för batteriet på min laptop sinar och Maja och jag har varit ifrån varandra lite för länge. Dessutom är jag på väg tillbaka till skitpisspunglumpen. Tack Kungen. <3

157 Dagar Muck

Idag blir det bara reklam.



svartbloggen.blogg.se



158 Dagar Muck

Nu har jag legat inne i 158 Dagar, men har också 158 Dagar kvar. Häromdagen la Julia Öller, en kamrat från Plutonen, till mig på facebook. Hon var med i en grupp som gick ut på att bevara försvarsmakten och att alla skulle få möjlighet att göra den. Jag själv kan tänka mig i att gå med i en "ta bort försvarsmakten, utplåna dess minne och lägg skattepengar på något vettigare istället-grupp".

Eller att bränna mångmiljonbelopp på att totalsabbotera ett år för ungdomar är väl vettigt?

161 Dagar till Muck (1990-Talet)

Här skulle det egentligen ha varit ett april-skämt om att jag och Maria gjort slut. Men eftersom jag kom på att dels, det är själviskt av mig att tro att ett fiktivt uppbrott i vårat snart tvååriga förhållande skulle drabba alla som läser denna blogg med hjärtesorg bara för att sedan bli utopiskt lyckliga när de insåg att allt var bluff och båg. Dels att det viktiga jag skulle skriva igår, läs blogginlägget från igår, var att det var dags för del två i min upplysningsresa genom inte bara landet eller historien utan allt. Så istället för att spride hyckleri och lögn sprider jag nu lite faktabaserat ljus över mina kamrater, som förmodligen behöver utbildas å de grövsta. Var ärliga mot er själva nu, ni behöver det här.

Carls upplysningståg del två: 1990-talet.

I folkmun kallas 1990-talet för 90-talet. Det är dumt. 90-talet ägde rum för cirkus 1020 år sedan och på 90-talet hände i princip ingen förutom att Domitianus (Dom i ti Anus), en  romersk kejsare avled och Nerva, en ny romersk kejsare tog hans plats på tronen.

1990-talet är ett decenium, vilket är en benämning på en tidsepok på tio år. Startskottet för radan av viktiga historiska ögonblick för 1990-talet var att de Svenska tidningarna I Dag och Kvällsposten slås ihop. Deceniumet knyts sedan ihop av att Vladimir Putin tar över ledarskapet i Ryssland efter Boris Jeltsin. Under nittiotalet han man dessutom med en del krig, bland annat på Balkan.

I början av nittiotalet var det poppis med elekrtofunkiga beats till pomusik. Man lyssnade på eurodisco och hade färglada urtvättade kläder. Musse Pigg-tryck förekom ofta. En annan favorit var mittbenan. Gärna till ett tjockt lockigt hår klippt rätt av straxt under örat.

Tv-serien Vänner började sändas, lika så Arkiv X som bägge fortlöpte deceniumet ut.

Under mällre 1990-talet blev det populärt med såpoperor såsom Rederiet, Skilda Världar och Tre Kronor. Dessa dog sedan ut när tv istället lanserade dokusåpan, som var en blandning mellan en dokumentär och en såpa.

Under senare delen av 1990-talet blev klädmodet mörkare och hiphopen väste sig starkare i sverige men även technomodet. En form av nyfuturism tog fart i takt med förväntningarna på ett mileniumskifte. Dock blev det ingen skillnad och folk fortsatte ett tag att leva precis som det gjort under 1990-talet.

Under 1990-talet föddes bland annat barnskådespelaren Jimmy Bennet och sångerskan Sanna Martinez-Mats som medverkat i melodi gran prix junior 2006. Där kom hon tvåa. Låten hette, Genom Skog, Berg och Hav. Och något som faktiskt går igenom Hav är ju stora båtar. Därför kommer nästa veckas utbildning handla om, som vi tidigare nämt, Dokusåpan rederiet.

Hej då

RSS 2.0