Musiken Som Aldrig Kom

Egentligen borde jag sätta mig ned med gitarr, papper, penna, mikrofon och skriva nya låtar. Jag känner hur de fullkommligt bubblar i mig och vill ut. De vill ta sig från impuls till någon form av faktiskt stadium. Men jag hinner aldrig för mitt schema ser ut ungefär som så att jag är i skolan måndag till torsdag varje vecka. Räknar man in dusch och resor tar detta från 10.00 - 20.00 varje dag. När jag sedan fredag, lördag, söndag är ledig hamnar jag på Monki - ett jobb jag trivs bra med. Men all den här avsaknaden av lediga dagar drabbar låtskrivandet. Sen är det ju såhär med musik att det är inte som alla andra hobbys att man när man har tid kan sätta sig att skriva. Man måste ta vara på det när musiken kommer till en. Olyckligtvis gör den alltid det när man absolut inte kan sätta sig ner och skriva. På senare tid har jag märkt att när jag är ute och springer kommer jag på välldigt mycket. Så fort jag är lite ledigare skall jag se till att springa varje dag och direkt efter sätta mig och skriva ned allt som kommit till mig. Detta kanske framstår som ett lyxproblem, men det river liksom sönder mig innifrån.

Munnen

Satt för ett tag sen och tänkte på munnen. Inte det jättehippa indierockbandet som alla snackar om just nu utan den mänskliga munnen. Om man tänker och vrider på det är munnen egentligen bara ett vidrigt stort hål i våra kroppar som suger i sig närliggande ätliga föremål. Inte helt olikt den stora färstinliknande varelsen i slutet av Star Ship Troupers sugtagg. Bara en girig strupe som ständigt kräver mer. Ganska äckligt. Dock verkar mänskligheten ha svårt att inse sina brister då vi i allt för stor utsträckning gottar oss i att vara den vetenskapligt smartaste arten. Ett bra bevis på detta är fabler. Alla köttätare framställs där som elakingar, förutom människan.


En Mun. Samma pricip som den mänskliga men i annat utförande.

Bäst På Fest

Här är två av Sveriges ballaste brudar. De heter Rebecca & Fiona.

De har fått lite kritik för deras outfits som tydligen utsrålar dryghet och någon form av elitistisk livsåskådning när de besökte Blog Awards. Jag tycker dom var ballast in town, ballast in landet Sverige. Jag har med tillstånd av dessa brudar remixat deras första singel Luminary Ones. Den kan man fritt ladda hem här:

http://dl.dropbox.com/u/11386207/Rebecca%20%26%20Fiona%20-%20Luminary%20Ones%20%28%20Carl%20Carlsson%20Remix%29.wav

Orginalet finns på Spotify. Sök på Rebecca & Fiona - Luminary Ones.

Även Sj Har Förärats Med Ett Brev

Hej bästa Sj.

Jag reser ofta med er och trivs i detta. Dock har ett litet orosmoln dykt upp. Jag har nämligen hört att metrologer förutspår årets vinter att bli än värre än fjolårets. Detta ställer till det för mig
då jag pendlar med sj dagligen. Jag är bosatt i Eskilstuna men läser ljudteknik i Stockholm. Utbildningen sker vid en privatskola som kostar mig 80.000 kr per läsår. Jag vill redan nu förvarna er på att vintern kommer bli tuff och eftersom ni nu är medvetna om detta håller jag er högst ansvariga ifall studietimmar uteblir på grund av försenade tåg. I händelse av detta kommer jag fakturera er en avgift motsvarande förlorade lektionstimmar.
Vi kan givetvis stryka ett sträck över allt det här om eran vd möter mig på plattan nu på måndag och lämnar över ett årskort samt en lokförarmössa av modellen äldre. Jag kommer bära svart kostym med röd näsduk i bröstfickan.

Med vänliga hälsningar.
Carl

Väntar med spänning på svar.


Den 20:e September 2010 - Det nya Sverige

Dagen då Sverige inte längre var det Sverige jag älskade. Vart flyr vi nu?

Första Svaret.

Folkpartiet svarade!

Hej Carl och Tussan (om du kan läsa)

Det är bra att ni tar valet på stort allvar. Hoppas att ni kan hitta ett parti
som passar er!

med vänliga hälsningar

**** ******
folkpartiet

Brev till Alliansen

Maja lånade mig en bok av en stolle vid namn Erik Eriksson där han skriver helt vansinniga brev till företag, organisationer eller samfund och sedan publicerar deras svar. Jag blev inspirerad och för att reda ut vad alla partierna i dessa valtider vill skicka jag lite brev till några partier. Väntar nu på svar. Här är breven jag skickat:

Till Folkpartiet.

Hej bäste Herr Björklund

Mitt namn var Carl Carlsson och jag är en förstagångsväljare som sitter och bestämer mig inför stundande val. Eftersom jag bor ensam med min katt Tussan, som själv inte förärats med ett röstkort, ber jag att få föra hennes talan vidare och tänker därmed ställe er att par frågor angående saker som inte riktigt framgår i ert partiprogram.

Ni anser ju som bekant att språket är nyckeln till intergration. Nu är det såhär att det framgår ingenstans vad ni tänker göra med katterna. Tussan är i dagsläget 17 år gammal och har aldrig erbjudits ett enda jobb. Det finns liksom ingen som vill ta emot henne och vu börjar undra om det kanske har att göra med språket att göra. Jag känner många katter och så vitt jag vet har ingen av de någonsin haft ett jobb mer än i hemmet. Tussan har genom åren till exempel hjälpt mig med undanröjning av skadedjur samt agerat sällskap/barnvakt åt vänner och bekantas barn. I utbyte har jag erbjudit boende och mat. Nu undrar jag, kan jag göra någon form av rut eller rot-avdrag på kattmaten? Jag har sparat alla kvitton på kattmat sen den 8:e April.

Tussan vill också veta om det kommer att erbjudas språkkurser för katter så att hon lättare kan ta sig in i samhället och bli självförsöjande. Hon är intresserad av att läsa Svenska och Engelska i första hand.

 Sen har budskapet i eran reklamfilm ställt till det och förvirrat mig på ett rent populärkulturistikt plan. Framtiden börjar i Skolan säger ni. Borde då inte Robert Zemeckis film Tillbaka Till Framtiden från 1985 handla om hur Marty McFly återvänder till komvux för att läsa upp sina gymnasiebetyg? Kan man kanske med statliga pengar gå in och producera en sådan film annars? Han kan till exempel läsa upp Matte A.

Det skall bli intressant att höra vad ni har för politiska ståndpunkter gällande katter. Hopppas att ert svar kommer underlätta mitt val nu i veckan.

Visste ni föresten att Liberal kommer från tyskans Lieberal , vilket precis som oral, anal och vaginal har kommit att syfta till ordets benämning fast med -sex som ändelse. Lieberal-sex är alltså när man har sex med kärlek.
Tack
/ Carl Carlsson med Katt

Till Moderaterna

Hej bäste herr Reinfeldt
 
Mitt namn är Carl Carlsson och jag håller i nuvarande stund på att bestämma mig för vilket parti jag skall förära med min röst nu i veckan. För min egen del har jag kommit fram till att Miljöpartiet kanske skulle vara det bästa alternativet men så insåg jag att jag måste välja parti efter vad som är bäst för alla. Eftersom jag bor ensam med min katt frågade jag henne. Av någon annledning har hon inte blivit tilldelad någon valsedel men det kansk har att göra med att ni räknar hennes ålder i människoår. Hon heter tussan och är 17 år, eller 122år beroende på hur man räknar. Hon undrar framförallt varför ni inte pratar om de ökade klassklyftorna mellan katter. En Norsk skogskatt kostar i dagsläget närmre tiotusen kronor medans bondkatter fortfarande går för symboliksa summor hos katthemmen. Vi talade också om fjolårets vargavinter. Många möss strök med vilket resulterade i ökad efterfrågan utav kattmat på burk vilket ledde till förhöjda priser. Eftersom Tussan av olika anledningar inte själv jobbar och försöjer sig själv faller lotten på mig att försörja henne. Jag får anta, eftersom Tussan inte erhållit en röstsedel att hon i regeringens ögon betraktas som omyndig. Borde inte jag, likt en småbarnsförälder få någon form utav försörjningsstöd för Tussan? Jag vet att det här med bidrag inte är er grej, men borde man inte kunna göra så att de som väljer att gå ur Svenska kyrkan automatiskt hamnar i Svenska Katter och på så vis debiteras en summa varje månad som skall gå till stöd för ensamstående med katt? Tussan ser det också som ett stort problem att hon både är omyndig och pensioner. Tyvärr är det ju så att Tussan så småningom skall gå ur tiden. I nuläget gör många katter det utan att någonsin uppnå myndig ålder. Borde vi inte sänka den åldersgränsen för katter så att de i större utsträckning har möjlighet att påverka samhället vi lever i? Vad är eran syn på detta?
 
På våran gård växer det även en planta kattmynta. Grannkatten brukar ofta tugga i sig ett blad och sedan göra framfusiga och högljuda närmanden på Tussan. Tussan och Jag kräver att en motion om illegalisering utav att bruka denna växt lämnas in under kommande mandatperiod.
 
Tussan låter även hälsa att hon trots sin höga ålder känner sig fullt duglig till att arbeta och vill gärna att ni inför arbetspolitik även för våra fyrbenta vänner. Kossor, Hundar, Hästar, Grisar osv har länge dragit sitt strå till stacken medans katter mest gått hemma likt hemmafruarna på 30-talet. Det är dags att börja kvotera in katterna på diverse poster bland tryffelsvin, mjölkkor, slädhundar och så vidare.
 
Jag och Tussan är Tacksamma för snabba svar så att vi kan göra en gemensam rättvis bedömning innan vi bestämmer oss för vad vi skall rösta på.

Allt bra
/ Carl Carlsson med katt.


Till Centerpartiet
Hej Maud. Jag heter Calle och jag gillar ångbåtar och Kalles Kaviar för den heter som jag fast med K. Jag tycker att du har bäst hår av alla politikerna.Marcus som går i 4b. Kexet kallar vi honom. Hans faster har jätte korta armar och ben. Kexet säger att vi inte skall retas för det utan hon fick så för att hennes föräldrar bodde i något som hette kärnobyl. Kexets mamma säger att om man röstar på ditt lag kommer kanske mina barn också kanske se ut så bara för att ni säger att man får bygga små kärnobyls här i Sverige också. Är det sant? Hej Då


SD <3 Tv4

Har sett Sverigedemokraternas valfilm. Det skrämmer mig att det finns 1) Människor som vill jobba med att sätta ihop en sån film. 2) Människor som sympatiserar med filmen. 3) Människor, läs tv4, som går med på att sända den. Det är vidrigt.


8 Månader Tills Jag Får Tillbaka Mitt Liv

Nu gör hösten sig påmind är utanför. Det är soligt men kallt och äpplena är mogna. Av någon anledning skulle människor över lag bli mer deprimerade under hösten. Jag känner mest ökade pretto-tendenser. Halsdukar, Te och Bob Dylan promenerar in.
Ibland undrar jag om det verkligen var meningen att jag skulle leva här. Min kropp är på tok för hårig för att vara svensk. Jag tycker att röda trädhus med vita knutar är hysteriskt fult och jag vantrivs så fortt tempraturen krymper under 24 grader. Jag håller på att skriva en låt om det här. Vet inte om jag nämnt det, men jag kommer turnéra lita i höst och vinter tillsammans med Jesper som spelade i Svart ett tag. Det kommer bara rubriceras som "Carl Carlsson" och vi gör våran första spelning den 10 September i Eskilstuna på något Café-möte som Ung Vänster arrangerar på Contrast. Håller i vilket fall på med en låt på temat Eskilstuna är för kallt för mig. Förhoppningsvis kommer vi kunna spela den för i nuläget är repertoaren ganska klen.


RSS 2.0