27 Juni 2008

Varning, kontroversiellt inlägg!

Jag blir så trött på att alla ska lägga upp massa bilder på en flådig pool i något semesterparadis på Bilddagboken.  Och inte en gång, utan gärna samma bild varje dag i ett halvårstid med exakta nedräkningsdagar under varje. Jag måste fråga, har ni så fruktansvärt tråkiga liv att det enda ni har att glädjas åt är en vecka med fylla i Thailand varje sommar? Och är ni sen så patetiska att ni faktiskt tror att era liv kommer att bli bättre av just den och den resan. Folk får Cancer och blir våldtagna i Bulharien också.

Naivistisk Materialism i Abstrakt form.


26 Juni 2008

Jag fick höra att bilderna högst upp på min blogg vittnar om att jag använder temat "mode-blogg", dock helt utan att skriva ett ord om mode. Kanske just för att jag inte kan. Jag är nog i sanningens namn helt modebefridad till skillnad från min ärkefiende in i döden, Blondin-Bella. Fast när jag tänker på det, kläderna hon har på sig och/eller pressentar på sin blogg är ju skitfula. Hon är knäpp.
Och bara för att bevisa för mig själv att vem som vill kan driva en egen "Mode-blogg" kan det. Så från och med nu är detta inte bara Carls Blogg, utan även Carls Livsstilspåtvingare samt blogg.

Dagens Tipps:


Bandknapp: Kusowsky.
Den köpte jag för 10 kr av bandet efter en spelning.
Mycket värt. Det är ett trevligt motiv med Dans. Lite minus för att den lätt trillar bort.

18 Juni 2008

Fick just se spelschemt till Midsommarfestival. Hör och häpna spelar inte vi först, det gör Svensk Pop.
Sen är det vi.
Vi ses där iallfall.

Viktigheter.


Nu vet ni vart ni har mig.
Fast jag hade röstat på Mp.

16 Juni 2006

Idag, igår och säkert för ett par dagar framöver sitter jag på mitt rum iförd morgonrock då jag tills alldeles nyligen inte hade ett tvättat par kalsonger. Nu är dom tvettade och hänger på tork utomhus. Det ösregnar.

15 Juni 2008

Ondskan.
Bamse hade krösus sork.
Ringaren i Notre Dame hade Frollo.
Babar hade Rataxes.
Bert hade klimpen, och dödgrävaren.
1940-talet hade Adolf Hitler.
Robin Hood hade låtsasprinsen av England.
Turtles hade Strimlarn.
Spindelmannen hade Green Goblin.
Thomas O'mealie hade Edgars.
Asterix hade Romarna.
Ash hade Gary,
Emil hade Kommandoran.
Medeltiden hade Digerdöden
och Sverige har BlondinBella.

11 Juni 2008

Maria och jag ser på Sex & the city. Egentligen lever dom tjejerna just den sorts liv som jag är oförtjust i. Pengar, lyx, pumpadumpa och skvaller. Endå finner jag det lite underhållande. Jag är nog inte som dom där militanta veganerna. Dom som skäller på alla som äter kött och inte alls kan se det roliga i att man skojar med dem. Eller vafan? Jag vet inte riktigt hur jag ska knyta ihop det där. Själv försöker jag äta mindre kött för att man bygger muskler av kött och jag försöker bli av med en del muskler. Joel som, förutom Emil, officiell var min gamla klass tjockis har smalare lår än mig.  Om någon vet hur man bantar bort muskler, hör av er. Gärna stjärt och lårmuskler också.

För övrigt dog en tjej i Sex & The City och en annan skrek "You are living in a dream". Jag känner igen den raden.

8 Juni 2008

Carl har tagit studenten!!!
Och som att den helt otroliga uppvaktningen plus de superfina presenterna var nog så dök det upp två mail i Myspacebrevlådan morgonen efter. Båda var erbjudanden om spelningar, varav den ena kommer dyka upp på sidan under veckan. Och för att skvallra lite, det rör sig om södra Sverige. :)

Nu är jag arbetslös och kan blogga varje dag också!!! :) Funderar på att göra en liten liten film.

2 Juni 2008

Sommarmånad YES!!!!

Fast idag blir det bara SPAM även om det varit en bra dag!Hej.

Förlåt för att jag spamar, men detta är superviktigt och tar inte alls lång tid för dig men gör grymt mycket för mig och fem grabbar till. http://gpscen.webhotel.tripnet.se/Senaste.aspx
Tryck på länken. En bit ned ser du våran låt Tåget. Bara tryck på den gröna grejen med tumme upp. Vi har chans att få spela in en skiva i svenska gramfonstudion. Tack snälla snälla du. Skicka gärna vidare.

Föresten har personen som var lite dryg i kommentarerna häromdagen hört av sig och bett mig be om förlåt till tjejen som skrivit medelandet innan.

:) Sommar.

RSS 2.0