29 Oktober 2007 - 15.36

Ikväll är det Gore-film-festival hos Martin.
image1

28 Oktober 2007 - 18:52

Ska jag vara ärlig vet jag inte vad klockan är och hur länge jag varit uppe. Man skulle ju ställa om klockan idag men jag vet inte om jag gjort det eller om det blev rätt. Jag tror datorn gör det åt mig men om det inte är så är ju världen förstörd. Allt faller samman utan tid.

På tal om faller. inte föll det många löv iår. Jag såg dem gulna och sen låg dom bara där. Som om alla löv föll över en natt. Om ändå snö kunde falla sådär över en natt. Precis som det man gärna kallar sensommar faller bort över en natt och blir till grå höst morgonen därpå kunde jag den grå hösten falla bort över en natt den med. Falla bort och bli den där varma julen, ni vet? Nog för att jag mycket väl vet att Julen är den kallaste årstiden vi har här i Sverige. Men för mig är ändå julen varm. Egentligen är npg hösten varm för mig också. Men det blir liksom aldrig av det där man skulle göra. Man skulle städa rummet. Tända ljus och kanske en rökelse som gärna fick dofta kanel. Och man skulle bjuda hem alla dom där man älskar och man skulle värma en kopp Te och kolla på den där filmen som egentligen bara jag ville se. Den där med mycket Zombies och en såndärn krypande läskig känsla som man bara kunde skapa på 60, 70 och 80-talet.  Då skulle hösten varit varm. Men det blir ju liksom aldrig av.

I Fredags spelade vi på Holmberget. Jag tror det låg i luften att det skulle bli ra den kvällen. Jag kunde nästan känna det innan. Jag stod i trappan bakom scenen och höll i två Loka. Jonas började spela och jag gick ut. Längst fram i mitten stod hon jag älskar. Längst ut till höger stod den jag älskade för många år sedan och lite längre bak stod någon jag försökt älska för minst lika många år sedan. Jag kysste Maria sen tog adrenalinet över.

Efteråt kom det fram ett gäng tjejer och ville prata och köpa skivor och sen kom Edvard och lät mig förstå att den här kvällen hade vi gjort något bra. Jaglät det sjunka in medans jag satt på en buss och kände mig som någon viktiga person. Det satt några en bit bakom och pekade och viskade, jag ville gärna tro att det var om vad vi gjort tidigare under kvällen. Vi gick av på stan och gick till Raw. Maria skulle spela med sitt The Dominos. Det kostade etthundra kronor att gå in men det var hon värd. Dom spelade jättebra och efter det spelade Adam Heldring även han jävligt bra. I fredags kväll var VÄRD!

Jag tror jag ska försöka få det där gjort nu, det som aldrig blir av. Iallfall en kopp Te.

26 Oktober 2007 - 09.22

Hej igen.

Igår var en lång dag. Vi repade med Svart och sen var jag på elevkväll på Stålfors. Egentligen skulle jag köpt en väska men Martin sa att den var ful och inte passade mig, så det blev inget. Kanske lika bra det. När jag kom hem pluggade jag Religion. Vi har prov på Hinduismen idag.

Idag blir det nog också en lång dag. Dom hade skrivit om våran spelning i tidningen. Vi var inte med bland "favoritbanden". Och igår på repet bestämde de andra , mot mig och Jonas, att vi inte ska spela den nya låten idag. Jag sa att vi kunde repa in en Bad Cash Quartetlåt på två ackord bara för att ha något nytt. Men det tyckte inte David och inte Martin. Max hade inte med sig någon bas till repet heller. Jag älskar det här bandet.

Inatt drömde jag att Marias pappa visade en antidmobbninsfilm med projektor på en stor duk för jättemånga ungdomar. En av killarna satt och rökte och sen kastade han ciggen på golvet så att det tog eld. Jag släckte elden med fötterna och sen sa jag "nu sitter still och håller käft resten av kvällen" till honom. Efter att vi kollar klart stod fyra tjejer och gjorde någon konstig dans iförda endast underkläder i korridåren utanför. Jag och David från göteborg Orienterade lite grann. Det slutade med att jag spelade Super Mario hemma hos Danne Hirvi medans han hade sex med sitt ex från Högstadiet i rummet brevid.

Nu ska jag borsta mina tänder. Ska kolla mig i spegeln och se om jag kommer ihåg texten. Ikväll ska jag ge allt för dig, dig, dig och dig. Bara en gång till.

Kom och kolla.
<3

24 Oktober 2007 - 18.58

Det finns en anledning till att jag skaffade blogg.  Eller kanske två, egentligen. Först och främst vart jag sugen på att ha en för att man kunde ha sådär mysiga bakrunder typ som Hello Saferide har på sin hemsida. ( www.hellosaferide.com ) Den andra anledningen var för att jag tycker att alla som har bloggar skriver samma saker. Man kan säga att det är uppdelat i två delar. Det finns överklasstypen, eller bara dom som välldigt gärna vill vara lite överklass. Dom lägger upp bilder på exotiska plattser dom vart på och kläder dom köpt eller tänker köpa. Dom lägger också gärna till att det är dyrt och lite finare sådär. Sen skriver dom mest om att dom har "fikat med flickorna" eller att dom druckit alkoläsk tills dom spytt under helgen som gått. Framåt torsdagen brukar dom avsluta med "i helgen blir det supa".

Sen har vi dom som gärna är lite med indie/alternativa. Dom lägger upp bilder på sig själva som oftast är tagna ur någon konstig vinkel och sedan skriver dom att dom är så fula och att dom hatar livet. Sen nästa dag brukar det stå att dom älskar en viss kompis mer än allt annat och dom inte skulle kunna leva utan denna. När dom sedan träffas på stan är det "hej, läget?, bra tack själv? bara bra." som gäller.

Tilläggas skall att det bara är tjejer som skriver blogg. Alla som läst Berts dagbok vet att allt annat är förbjudet. Om den inte är blå.

Så, att skaffa blogg handlade för mig om att dels få designa den med en fin bakrund, vilket sket sig för jag fattar inte html. Och dels om att styra upp lite bland alla aptrista bloggar som världens nätverk och servrar belastas till ingen nytta med. Designprylen gick åt helvete och vem är jag sitta här och vara bättre än dom där?
Jag får skylla på att jag skaffade den på grupptryck.

// Carl

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0