Trästock till slut.

Okej, trästocken fick bara en del. Jag hade fantatsikt kul, om jag får och kan åker jag gärna nästa år igen. Bilder kommer här!


Trästocksfestivalen del.1

Igår var verkligen nyheternas dag. Jag flög för första gången sen 96, jag åkte taxi och kom så långt norrut som jag någonsin varit. På hotellet somnade jag vid tolv, vaknade vid 02.30 av att några efterfestade med Hej Monki i ett par timmar. Somnade om. Vaknade vi 04.30 av att solen stekte mig. Nu är jag ätbar, dock ej marinerad. Nu ska vi jobba. Hörs sen.

Hultsfred och Frank Sinatra

Vänner, fiender, världen! Imorgon straxt efter tio reser jag till Hultsfred för att gå på musikfestival i dagarna fem. Jag är mycket glad åt detta. I detta nu packar jag väskan. En kväll som denna kan jag inget annat än att göra en fri översättning på en gammal Frank Sinatra.

Så jag nere, så jag är slut
Men det är alltid värre för nån
Så jag känner för att gömma
mitt huvud bakom gardinen
livet är som årstiderna
Efter vintern kommer våren
Så jag försöker se någon fint
Och vad morgondagen ger

Jag har hört och jag tror
Att livet är till för att leva
och även fast allt är mörkt
finns det fortfarande något värt att dö för
Jag har sett så många gator
Men kanske inte så långt bort som du
Så jag tror jag stannar ett tag
Och ser om några drömmar slår in

Det är inte mycket jag lärt mig
Under alla mina meningslösa år
Förutom att livet går i cykler
Först skratt, sen dom där tårarna

Men jag ska hålla mitt huvud högt
Även om jag är ganska trött
Min tjej reste sig och lämnade mig förra veckan
och i fredags fick jag sparken
Du vet, det är nästan roligt
Men saker och ting kan inte bli värre än nu
Så jag ska försöka sjunga
Men snälla, fråga mig aldrig hur jag lyckas.

Utkast: Juli 10, 2011

Tussan och jag ligger på sängen. Vi har kollat på Jimmy Åkesson på tv4 från Almedalen. Han ville inte kalla sig feminist utan jämnstäldist. Det är väl att sparka in en öppen dörr att säga något om hans eventuella, men förmodligen avsaknad utav, intelligens.

Jag har lyckats med att ta på mig lite åtaganden. Remixa en låt åt några vänner, skriva ett reportage på temat Nederlag åt en nystartad webtidning och så var det säkert något mer också. Igår var jag och orienterade för första och förmodligen enda gången i år. Det gick jättedåligt faktiskt. Hade ungefär trettio minuter längre tid än pappa. Jag tänker skylla på kompassen. Den visade snett. När jag kom hem badade jag i poolen, tog en dusch, åt lite mat och sedan tvingade jag min lillasyster att hjälpa mig storstäda rummet. Hennes humör sjönk raskt i takt med att städningen gick framåt. Som belöning när vi var nästan klara gick vi till Ärla-kiosken och köpte chips och dips. Som sig bör äts dessa tilltugg lämpligast i samband med tv-tittande. Men det finns inget tråkigare är filmkvällar så jag hittade på att vi skulle spela alfabet. Jag vann.

Idag ska jag repa med bandet. Ska nog ta med min nya gitarr.

Onsdag - 11:38

Okej, jag råkade få inflamation i magsäcken på grund av stress sa doktorn. Så jag har vilat på heltid ett tag nu. Alltså inget bloggande. Men jag började spela in Saqwertys skiva. Lånade ett hus i skogen och spelade in bas, trummor, sång och piano till åtta låtar på en och en halv dag. Jag kan ju tala om för den intresserade att rumsmiken till trummorna lät skitbra.

Idag ska jag köpa en elgitarr. :D

RSS 2.0