Julafton

Jag har haft en god jul, en fin jul, en bra jul. För en gångs skull var mitt rum städat och julpyntat och jag hade gått in hårt när jag köpte julklappar till familjen. Lyckas fixa så att alla såg på Kalle Anka och fick på något vänster hoppa in som tomte hos min kusin. Jag såg på Karl Bertil och sitter nu med familjen och spelar Donkey Kong. Det enda som saknades idag var Maria och kanske några extratimmar så man kunde dra ut på dagen. Jag ser mig kanske inte som någon större julfantast, men igår sa Judy, min chef, att "det är för att Carl älskar Julen" när jag gick i taket över att varken Elin, min kollega, eller Judy hade julpyntat hemma. Kanske är det så. Kanske är jag en julälskande fjant. Må så bara, påsken och Alla hjärtans dag har däremot inget till övers för.

Tack för Julen, tack för alla fina sms som jag ej har besvarat. Bra dag!

Jakten På Det Omöjliga Soundet

Har påbörjat jakten på det Omöjliga Soundet. Strävan efter ett ännu oupptäckt sound, idag omöjligt för oss att förställa sig. Jag är nu i fas ett där jag försöker ta reda på vad det Omöjliga Soundet egentligen är. Problemet är att när jag väl uppnåt det Omöjliga Soundet har jag egentligen bara flyttat ribban för vad som är det omöjliga soundet och min strävan kommer fortsätta. Här är prototyp #1:

http://dl.dropbox.com/u/11386207/Det%20Om%C3%B6jliga%20Soundet%21.mp3

Människor Jag Hatar Del 4

Har länge irriterat mig på människor som inte skriver ut eller säger svordomar utan bara säger "FY F-N" eller censuerar sig själva. Typ "Och då sa han: Din piiiiiiiip gubbe". Alla som gör det här, ni är töntar. Sluta upp med detta urlöjliga beteende genast. 2010 (snart 2011) är inte svordomar speciellt laddade om man inte pratar med någon som är på rymman från Svenska Kyrkan.  Det går hur bra som helst att säga och skriva FAN. Man behöver inte löjla sig med F** eller J***ar.

Människor Jag Hatar Del 3

Fick tipset av Sandra och insåg genast att människor jag hatar 3.0 självklart är:

Folk Som Kallar Krogrundor För Utgång

I slasket från förra delen dök det upp en kategori utav människor. De som kallar krogrundor för utgång. Jag orkar inte motivera varför detta är dumt, vilket det är. Ja, utgång är ett ord, men det betyder inte att gå ut på krogen. Hela meningen "Ikväll blir det utgång" eller "utgång ikväll" är ju så språkmässigt fel att det river och skär i kroppen att se eller höra det någonstans. Det mest skrämmande är att det ibland är vettiga människor som tar djävulen i munnen. För att synda extra hårt kan man lägga till "Vi ses i dimman" eller "in i dimman" innan eller efter. Må ni alla brinna i Dantes nionde krets.

Människor Jag Hatar Del 2

(Jag anser att inlägget om mamma-bloggare går som del 1)

Fom Skriver Fula, Osammanhängande, Malt Placerade Kommentarer På Facebook
Jag vet att ni, precis som jag, innerst inne känner fruktansvärd ilska inför människor som skriver saker som "kärlek på kvällen" eller "puss på bilden" eller "ge mig ditt utseende" som kommentar till diverse saker på Facebook. Vadå kärlek på kvällen? Betyder det att du står upp för att kärlek bör avnjutas under kvällstid eller va? Självklart betyder det ju, dumma mig som inte fattar, att personen hade en bra kväll. Men skriv då det. Skriv; Oj, oj, oj! Jösses vilken bra kväll jag hade igår.

Sen är jag så sjukt trött på folk som citerar följande låtar i sina profiler, msn-namn eller dylikt:

1. Kom Änglar av Lars Winnerbäck
2. Utan Dina Andetag av Kent
3. Samson av Regina Spektor

SÅ LÄGG AV MED DET!

(Nominera gärna folk ni hatar så kanske jag noterar det)

Läsarras

Har, som ni säkert själva kan se, inte bloggat på ett par dagar. Det hela har resulterat i tragedi och läsarantalet har halverats. För att locka tillbaka dessa förlorade fiskar måste bloggen nog bli lite roligare. Innehålla mer pajasfasoner. Jag har också funderat på att inför "veckans människa jag hatar". Plump och omoget med personangrepp tänker ni. Jag kommer givetvis inte ge mig på enskilda individer utan stereotyper eller karaktärsdrag hos vissa människor. Och jag känner att jag avskyr ganska många karaktärsdrag så jag tycker vi kickar igång det här med en gång. Nytt inlägg!

RSS 2.0