230 Dagar till Muck

Idag har jag köpt en laptop och fått ett fint erbjudande från en popklubb. Datorn behöver jag inte berätta så mycket om och erbjudandet kommer det säkert snart stå något om på svartbloggen.
Såhär ser mitt rums datorhörna nr. 2 ut.


Och så längtar jag till sommaren.

None

231 dagar till muck

Nu blev ni snuvade på nästan en hel vecka gällande bajskaffet. Bajskaffe ja, nu när jag inte är lika exalterad över det så kommer jag inte berätta lika ingående som jag först tänkt. Men det går till så här. Gå till myrorna eller dylikt och köp en kaffebryggare som du aldrig planerar att använda igen. Ta sedan och bajsa i ett kaffefilter alternativt bajsa i toaletten och plocka upp och lägg i filtret. Sedan gör du som med vanligt kaffe och låter det kokade vattnet rinna igenom filtret med bajs och ut i kannan kommer Bajskaffa. Söta och kyl av med mjölk efter behag.

Idag har jag fotograferat mig med sängkammarblick i bar överkropp. Såhär blev det.


Och så vill jag påminna om brevskickadet. Som tack kan du skicka nakenbilder till mig. Om du skickar med en svarsafress lovar jag att svara.
Adressen:
Dragonsbataljon
4 Skvadron, 4 Pluton
Vpl 439 Karlsson
19685 Kungsängen


Skicka nu!!! Om du är för modern så skicka gärna ett mail för nu har jag en laptop med mig upp i veckorna.
[email protected] skickar du till då.

237 Dagar till Muck.

Blott ännu en vecka i kungens tjänst har kommit till sitt slut. Jag har bland annat hunnit skära upp mitt ena finger, gråtigt tills jag tappat luften på grund av att jag var rädd för hästen, fyndat kläder på Weekdays superrea, tagit en fika på stan och cyklat från östermalm till hötorget. Jag har dessutom upplevt >>operation-dust-no-more. << Tydligen är det ytterst viktigt för våran utbildning att dam och smuts inte existerar på logementen. Just dust-no-more innebar i princip att rummet skulle vara så rent att där endast återstod ett svart hål. Skåpet skulle dessutom vara så städat att man grät när man såg det, enligt seregantens egna utsago.

Lumpen suger, och ibland kan det faktiskt vara bra. Det sätter fart på hjärnan och man flyr värkligheten och börjar tänka på saker, fast ett steg längre. Denna vecka har jag bland annat satt upp "lumpen- the musical" i huvudet och uppfunnit bajskaffet. Bajskaffet existerar än så länge bara i teorin men till skillnad från musikalen om lumpen är bajskaffet något jag känner ett starkt begär att förverkliga. Imorgon skall jag, om jag orkar, redogöra för hur det går till när man gör bajskaffe.

Tills vidare, puss


243 dagar till muck.

Jag hatar lumpen så mycket att jag byter ut mina vanliga "datum-rubriker" till "dagar-till-muck-rubriker".
JAG HATAR SKITEN! Jag vantrivs och önskar att jag ALDRIG sökt dit. Mina barn kommer aldrig få göra lumpen.

Tillägg:
Jag ska köpa en laptop snart så jag kan blogga från Stockholm. Den kommer se ut såhär:

18 Januari 2008

Helt ärligt. Jag HATAR lumpen. Det har förstört mitt liv.

11 Januari 2008

Idag är det lumpen igen. Livet suger.

Johan ryckte in i Onsdags. Jag brukar gråta när jag tänker på honom.


Önska mer Svart

http://fairfest.se/onskaband.asp

Här kan man önska oss. Och TRE gånger dessutom. Skrolla ner till botten och skriv Svart i alla rutorna och rösta. Sen kan man göra detta varje dag om man orkar.

Samtidigt kan ni fortsätta att önska oss i Emmabodas gästbok!

08 Januari 2009

Igår var det grammisgalan. Hela kvällen satt jag och Maria och skojade hur det skulle se ut ifall >>Jennie let me love you<< med EMD skulle vinna "årets låt". Det var ju tokigt nog att den äns var nominerad. Andra favoriter i samma kategori var Amanda Jensens >>Do you love me<<, Veronica Maggios >>Måndagsbarn<<, Kleerups >>loning for lullbyes<< samt Marcus Krunegårds >>Jag är en vampyr<<. För mig handlade det mest om Krunegård även om jag kunde se både Kleerup och Veronica som vinnare. Under kvällen pågick en telefonsomröstning där man fick rösta fram vinnarlåten. Detta var tydligen kategoriernas kategori. Galan lyckades med konststycket att ta Sveriges mest b-kända man och samma lands mest okarismatiska kvinna, Adam Allsing och Gry Forsell, som värd samt värdinna. När dessa två till slut börjar läsa vinnarnarna i kategorin årets bästa låt börjar de med den låt som hamnat på tredje, samt andra plats. Där rök både Krunegård och Amanda Jensen. Kvar var alltså Emd, Kleerup samt Veronica. Det här skulle ju gå till Kleerup eller Veronica. Och så: Vinnaren är........ EMD!!!!

Någon sa att man kanske borde ta ifrån Svenska folket rätten att rösta i sånna här sammanhang för att de inte var pålitliga. Till synes ett helt vansinnigt uttalande, men vettifasiken alltså. Undrar hur det kändes för EMD att ta emot ett pris för något dom inte skrivit.


06 Januari 2009

Bloggar är alltid bäst när man får ut något av dem. Till exempel en frisörblogg. Där kan man lära sig hur man vårdar sitt hår. Eller en musikblogg. Där kan man hålla koll på ny musik. Modebloggar är för det mesta värdelösa så de tänker jag inte nämna.
Min blogg innehåller för det mesta gnäll, satir och självömnkan. Och stavfel. Men nu tänkte jag öka läsnjutningen med lite tipps. Musikbloggar finns det gott om och skall jag vara ärlig så lyssnar jag knappt på "ny och fräsch musik". Utöver detta är jag hyffsat bra på en grej: Zombiefilm. Därför:

     -Carl tippsar om skräckfilm inriktade mot de levade döda.

- Evil Dead


Kanske inte en zombiefilm egentligen, men helt klart den bästa skräckfilme alla kategorier. Filmen har ett klassisk koncept. Ett gäng äldre ungdomar har hyrt en gamal stuga mitt i skogen. I källaren hittar de en rullbandspelare och en bok bunden i människoskinn och skriven i blod. De slår på rullbandaren och en mansröst läser högt ur boken de just funnit. etta väcker på något vis en massa demoner till liv och en efter en blir de besatta, allas utom Ash som tvingas lämlästla sina kamrater för att själv överleva.

- Zombie Holocaust


Ett gäng åker ut till en ö på grund av ett mord där det enda spåret är en symbol relaterad till en kannibalstam bosatt på ön. Där ute stöter de på både kannibaler och zombier och börjar rota i vad som egentligen är i görningen. Det visar sig någonstans att en galen doktor väcker kannibalerna till liv efter deras död. Ganska medioker film fast snygga zombies och ett par grymma scener. Till exempel en med en man, en zombie och en båtmotor. Say no more.

- Zombie Flesh Eaters


Ja ni kan gissa vad som händer straxt efter att bilden ovan är tagen. Filmen i sig har i princip samma handling som Zombie Holocaust, fast den här mycket bättre och har snyggare Zombies. Jag gillar även musiken och ljudeffekterna i Fleash Eaters och klimaxet i slutet är bland de bästa zombiescenerna någonsin. Den här måste man se. Det bjuds även lite nakna kvinnor, för den som gillar det.

Andra titlar som man kan lägga på minnet, som jag bara inte orkar skriva om nu.
Evil Dead 2
The Beyond
Braindead
House by the cementery
City of the living dead
Night of the living dead
Dawn of the dead
(VARNING, passa er för remaken som kom häromåret)
Day of the dead

RSS 2.0