23 Mars (Morgon)

Martin säger att jag ser ut som en Ailen baserat på min huvudform. Igår såg jag ArkivX-filmen på sexan. Nu är jag nojjig.

image4

Ikväll kanske jag har gjort en ny låt!!! Eller två.

22 Mars

Idag fyller Pappa år. Grattis. Han fick en mugg av mig. Min syster fick en mugg när hon fyllde och Mamma och Erik lär ju får varsin också. Rättvist tycker jag.

Jag var och klippte mig i fredags. Snyggt blev det. Två dagar senare känner jag mig ful och ovårdad igen. Och det blir inte bättre av att jag smällt i mig påskbord hos farmor och ett helt påskägg. Plus att mamma sa att jag blivit fet. Och min datorfläkt dödar mig. Men nu är det snart slut på det eländet i alla fall. Jag var nämligen och tittade på en ny dator i Onsdags. En som ska vara tyst och fin. Som en Norsk skogskatt.

En annan nyttig grej är ju att jag får Håkans nya skiva på Tisdag! <3

18 Mars

Idag har jag gått hemma hela dagen och varit en allmän samhällsbelastning. Jag la märke till att antingen mamma och pappa inte riktigt låter mina byxor torka innan dom sorterar ner dem i tvätthögen. Jag tog på mig tre par innan jag insåg att alla var fuktiga och råa och tog ett par torra från mitt rumsgolv istället. Typiskt föräldrar. Dessutom hade alla T-shirts som också låg i korgen blivit fuktiga. Jag stängde av min Dator som börjat låta som en såndärn borr komunalarbetarna har när dom spränger asfallt. Jag ville göra något vettigt av den här dagen och slippa känslan av ett rondelbygga inne på mitt rum. Jag duschade och sen bakade jag en kladdkaka med limesmak.  Om jag städar mitt rum också kan jag sova med gott samvete ikväll.

Igår fick jag mail av en arrangör i Stockholm som ville ha Svart dit. Han nämde oss som ett "större band" som skulle funka som dragplåster åt hans kompisars mindre band. Fruktansvärt smickrande. Folk säger att det går bra för oss. Ibland undrar jag, tänk om det gör det? Då måste jag skriva fler låtar. Och sen måste vi repa.

Jag börjar tagga SoKo på Emmaboda. Jag blir så glad när hon sjunger "Your the man, Im the girl. We look good togheter". Det ger en gnutt förhoppning om att det kan vara kul att växa upp ha en rutig skjorta och Jeans och lite mysskägg och kanske en häst. Gud så förfärligt om jag blir sån. Men mysigt.

15 Mars

Idag hade visst Emmabodafestivalen lagt upp våran låt "Elin när hon sjunger" på myspace. En titel jag på senare tid kommit på med att vara skrämmande lik Håkans "Gråsparven när hon sjunger". Men jag tänker inte dra tillbaka något. Jag har fått en del förfrågningar om våran skiva här på bloggen. Ja, det är jag som sjunger och skriver alla låtar. OCH Nej, just bnu kan man inte köpa skivan för den är inte riktigt klar än men om drygt en månad, det vill säga den senare halvan av April, så kommer man kunna köpa den på något vis för i runda slängar en femtiolapp. Hur som, det här med Emmaboda musiksmak gjorde min dag. Vorre ju taskigt av dem att inte boka oss nu. Typ som en tjej man gillar skulle säga att hon är kär i en och sen bli ihop med någon annan.

För det mesta känner jag mig som en ganska misslyckad och värdelös person och de flesta mäniskor jag känner gör oftast sitt bästa för att spä på det. Idag lyckades Edvard dock med att säga något som faktiskt var både ärligt, genomtänkt och snällt. Jag önskar jag hade hunnit sagt något tillbaka som visade att jag var tacksam för det. Men innan jag hann det så satt Emil i rummet och talade om hur bra Claes var. Vilket egentligen betydde, "Carl, du är sämre än Claes".

Charlotte Perelli vann mellodifestivalen. Oftast brukar jag fyllas utav ett mörker när våra bidrag till ESC utses men iår var jag likgiltig. Det var ju endå inte en enda bra låt med i hela programmet så att den dålig låt skulle vinna var ingen chock. Men det var ju en riktig Schlager. Däremot att Sanna Nielsen fick mest poäng av publiken har jag svårt att förstå. Hennes låt var ju riktigt urkass. Den säger mig ingenting. Då var Sibels ballad mycket starkare och bättre. Eller iallafall "Mindre Dålig".

10 Mars

En ganialisk Ide

När jag kom hem från Musikalen idag som vi sätter upp idag ställde jag mig i dushen för att bli av med det värsta scensminket. Jag fick lite ångest över att jag måste ta 07.10-bussen imorgonbitte. Men gladde mig åt att jag faktiskt duschat nu så då kunde jag ju sova lite längre imorgonbitti. Det var då det slog mig. Om jag äter frukost ikväll slipper jag ju göra det imorgonbitti. Kanske kan jag ju gå upp ikväll också så slipper jag göra det imorgon.


9 Mars

Jag har blivit censurerad. Länge leve tryckfriheten.

Premiär-fest
I fredags hade våran sketna musikal premiär. När jag säger att den är sketen menar jag inte att den är dålig utan bara att den förstör mitt liv för att jag inte hinner göra någonting annat än att flänga omkring på teatern sminkad som en homosexuell hora. Och ingen mat får vi häller. Jag var inte så taggad på själva efterfesten. Jag drack lite här och lite där... och lite där. Och sen lite där också. Och sen någon till. Många bäckar små. Igår när jag vaknade ville jag inte leva. Dan, jag, Joel och Niko gick hem till mig och åt fyllefrukost. När dom gick hem la jag märke till att mitt bajs luktade sprit. Sen vilade jag tills Maria kom och tyckte synd om mig själv. Jag är nog världens mest patetiska mäniska.

Föresten har jag blivit tjock.

RSS 2.0