103 Dagar Till Muck

Det borde vara 101, men den beridna högvakten la på två dygn och vipps så var det 103 dagar kvar.  Jag kommer honna äta pannkaka cirka 15 gånger till. Om jag räknar med att jag är hemma två dagar varje vecka plus att vi skall ha en hel veckas ledigt vecka 25 så är det bara 63 dagar kvar i tjänst. typ. Förhoppningsvis några mindre.

Mina befäl har börjatr fråga ut mig om mitt band. oroväckande ifall de skulle börja lyssna och märka att de nyare låtarna nästan bara handlar om hur lumpen suger.

Annars har jag börjat läsa en bok. >>Punkindustriell hårdrockare med attityd". Den började lite si och så, men jag tycker att det tar sig. Den påminner mig om min gamla klasskompis Emelie. När jag läst cirka femtio sidor sms:ade jag Emelie och frågade om hon fått jobbet på Carlings eftersom hon praktiserade där sist jag handlade kläder i Eskilstuna. Hon hade inte fått det.

På Pokémonfronten inget nytt.

106 Dagar Till Muck

Nu har jag mitt internet igen. Nu skall jag bjuda på bilder. En på mig som gud. En där jag är popkonst och en där jag jag bara poserar i profil.


110 Dagar Till Muck

Jag är rätt dålig på att skriva blogg. Men en blogg blir så lätt proppad med skit och just nu händer inte så mycket roligt i mitt liv. Men nu har det hänt lite spännande grejer. Jag har klippt mig. Spännande. Jag köpte en skjorta, men det sa jag nog innan. Spännande. Jag skall på Bal ikväll med Maria. Spännande. Och igår var jag och klättrade i träd i Humlegården. MYCKET Spännande. Stockholmarna var inte speciellt vana vid att någon klättrade sex meter upp i träden som annars mest bara är till för att våldta fulla tjejer under.  Som underförstått är har vi flyttat från Kungsängen till Lidingövägen nu igen. Där skall vi bo tills Muck, med en felmarginal på en vecka som vi skall bo i Kungsängen och vårda våra prylar. När jag kommer tillbaka från balen skall jag ligga inne i tre veckor utan att få se mitt hem, min familj eller min tjej. Det suger. Så jag har börjat spela Pok'emon Röd. Just nu har jag en Oddish, En Clefable, En Jogglypuff, En Ivysaur, En Beedrill och en Butterfree. Alla runte level 20. Jag har just gått på SS.Anne. En till spännande grej. Jag har röstat till Eu-valet. Förr i tiden pratade man inte om vad man röstade på, men nu gör man det. Jag röstade på Miljöpartiet.

114 Dagar Till Muck

Idag har jag varit jävligt klantig. Det har gått lika fel som för en familjefar i en svensk sommarmattinékomedi. Jag kan dra den valsen imorgon. Just nu ville jag bara skriva att jag köpt en skjorta till orksetergrejen. En lila. Av Emilie Lech, min gamla klasskompis. Det var trevligt. Nu är jag pank.

Tryckfelsbacill.

Självklart skall det vara 116 dagar till Muck. Norge vann. Det var inte ett dugg spännande.

216 Dagar Till Muck (ESC)

Nu har alla låtar varit. Jag tror att top fem kommer innehålla Turkiet, Norge, Armenien, Azerbadjan och Ukraina. Sist kommer Estland eller Ryssland. Rumänen kan nog gå bra, Danmark kan nog gå dåligt. Sverige kommer antingen runt plats åtta eller fjärde sist.

216 Dagar Till Muck (ESC)

Norge. Maja och min syster Anna är i extas. Jag är likgilltig.

216 Dagar Till Muck (ESC)

Den låga ljudnivån ringde och sa att de stulit körsången.


216 Dagar Till Muck (ESC)

Nu är det Turkiet. Det är min favorit.

216 Dagar Till Muck (ESC)

Vi stängde av när Malta spelade och lyssnade på Ismen med Alla Gillar Brudar istället. Maja tyckte att det var en töntig låt. Maltas sångerska såg ut som Ursula från lilla sjöjungfrun och Estlands sångerska såg ut såhär:

216 Dagar Till Muck (ESC)

Maja lärde mig just att Bistra Voda, titeln på Bosnien Herzegovinas låt, betyder Rent Vatten. Hon säger att hon gillar den. Jag ville vara anti, men den var okej. Jag var såld på Azerbadjans tjej, hon var snygg. Men den ryska reportern som sköter pausprogrammet var snyggare. Snygga tjejer, HURRA!

216 Dagar Till Muck (ESC)

Nu är det Portugal. Den här gillar jag faktiskt. Dom kunde ha tryckt in en bätte sångmelodi. Men musiken i övrigt är najs. Stort plus för dragspelet.

Sedan, Island. Snygg tjej. Inte helt värdelös låt, men vem fan röstar på en episk ballad? Kåta killar som gillar snygga tjejer antar jag. Maja säger att jag är en sån kille. Hon tycker mest att scenen är snygg. Nu har vi hunnit se Grekland också. Catchy discodänga. Jag börjar tycka att allt låter likadant. Antingen österländskt etniskt eller eurodisco. Svart skulle vinna hela skiten. Om jag fick bestämma.

216 Dagar Till Muck (ESC)

Jag såg just att Eurovision Song Contest's förkortning ESC är samma som för förkortningen för Escape på  datorn. Är man lite med på noterna kan man då tänka sig att det kan betyda lite krypterat att man inte skall se skiten. Nu skall sverige sspela. Det är första låten ikväll med en melodi, tycker jag. Jag är så uttråkad att jag skall raportera allt jag ser. Precis som aftonbladet. Sverige lät bättre än i tisdags då det helt plötsligt hade boostads massa körer i mixerrummet.


125 Dagar Till Muck

Det har gått 118 dagar sen jag bytte från mina vanliga datumrubriker till mina nuvarande dagar-till-muck-rubriker. Det är ju skönt att de jävliga dagarna försvinner i sakta gemak. Jag hoppas med hela mitt hjärta att lumpen som plikt avskaffas snarast. Inte bara för min egen del utan för att alla kommande generationers förlorade själars skull. När jag är hemma i Ärla känner jag mig lycklig. Här är mina vänner, alla jag pratar med framstår som vänliga. Jag blir glad av att träffa folk här. Vem jag är pratar med känns det som att de tar mig framåt. Någonting händer som ger en hopp eller möjligheter. I vägen för möjligheterna står värnplikten som i skuggan av min vänliga hemort framstår som en fiende, ett monster. Såhär när det börjar dra åt helgen känner jag bara ett större vredesmod rasa över mig vid blotta tanken på att jag snart skall återvända till fasansfulla. Ja, ironiskt språk. Men jag är fullkomligt ärlig och allvarlig i mina känslor.

126 Dagar Till Muck

Nu har jag tittat lite efter kläder. Jag vet att det är lite fel, men jag fick ståfräs av dessa T-shirts. Tänkte ha en under en kavaj på spelningen. Vilken tycker ni?


128 Dagar Till Muck

Idag är jag hemma och jobbar lite på musik till nästa Svartskiva. Jag tänker inte börja spekulera i några släppdatum för den eftersom vi nyligen släppt en skiva. När man jobbar med musik skall man ta raster rätt ofta för att vila öronen och släppa låten en liten stund. På så vis är det lättare att höra vad som är bra och vad som är dåligt sen. När jag under dagen tagit mina små pauser har jag mest druckigt Te och kollat på Tv. Femman visar Uggly Betty hela dagen verkar det som. Jag har aldrig kollat på den serien innan. Den visade sig vara med dramatisk än jag trodde. Jag kan inte säga att jag har fastnat för serien, men den var underhållande. I nuläget är jag mer sugen på att ta stegen upp på vinden och plocka ner alla mina Spindelmannen- och Turtles-tidningar. Två serier som jag skulle kunna fastna för, igen.

För den som läser Svartbloggen så vet ni att jag är på jakt efter en snyggoutfit. Men eftersom jag är halvkass på kläder som ber jag modegalna bloggmonster om lite hjälp. Vad skall jag ha på mig när jag sjunger Majas låt med symfoniorkestern? Jag tänker lite lagom kostymigt fast i spexig färg (INTE ROSA). Kanske hängslen, kanske uppvika chinos. Kanske en lilarutig flanellskjorta? Hjälp.

Annars kan jag tippsa lite om Lars Lindquist, sångaren från Billie The Vision. Han har släppt ett par sololåtar. Det är inga kioskvältare men de duger gott som mysmusik hela sommaren ut. 
http://www.myspace.com/larslindquistsweden 

129 Dagar till muck.

Igår dog mina gröna byxor. Det var också mina nyaste. Detta har gjort mig djupt sorgsen och deprimerad. I all separationsångest beslöt jag mig för att lyssna igenom hela slaskfittornas album bland vuxna människor. Ibland funderar jag på att Dj:a lite. Jag skulle spela lite Baccraa, Paul Simon, Belle & Sebastian och kanske någon Smiths. Jag tror folk skulle tycka att jag var en grym Dj. Nu skall jag sova med Maja. Vi är ihop.

RSS 2.0