28 September 2008

Den stora nyheten är väl egentligen att jag och Maria har klippt av våra festivalarmband. Mitt äldsta hade setat i precis åttahundra (800) dagar. Som tur är kan jag fylla armen med armband jag fått av några av de fina flickorna och pojkarna som var och såg oss spela i fredags. Dom var jättefina, tack. Jag blev lite rörd faktiskt.

Annars så har jag varit och Orienterat idag. På området låg en byggnad där Hani Krishna hade mötesplats. Min kompis omtalade dem som "jävla idioter" oräkneligt antal gånger. Jag är väl inte den som är för religiösa sekter men att upprepande gånger kalla folk för jävla idioter känns väl lite trångsynt.

Föresten får man gärna på ett snällt sätt rätta min stavfel. Jag lär mig nämligen stava på nytt.

24 September 2008

Ikväll ska jag, Jonas och David representera Svart på invignigen av Monkis nya affär i Eskilstuna. Jag är ingen modemänniska. Faktum är att jag är jävligt trött på modet. Nu är det inne med allt som ser förjävligt ut, men vi har det ändå. Det är nästan om att trendsättarna sitter och fnissar oss bakom ryggen. >> Kan ni fatta att de små människorna har på sig skiten bara för att vi säger att det är hippt<<. Bakteriehärden har ju smittat av sig till mat också. Hur kan man äta trendigt!? Men i vilket fall ska vi gå. Förmodligen mest för att sätta lite färg på den annars slentrianmässiga vardagen. Tjugo kronor på att nästan alla där kommer se ut som ap-tråkiga modebloggare. Jag ska ha en röd mantel, gjord av Marias soff-filt.

Undrar vilket som är mest pretto!? Att se sig själv som konstnär eller att driva med konsten men samtidigt se sig själv som en daddaist, vilket är en slags konstnär. Jag tror och hoppas det första för ikväll ser jag mig som det andra. Alla utom jag är Pretton! Fast det är pretto att skriva blogg. fan.

22 September 2008

Jag, Niko och David hade en Family Guy-natt och korade detta klipp till det bästa någonsin. Jag dör!!!
Annat roligt som hände var att Dan ringde 23.14 på hemtelefonen så alla i huset trodde att en närstående
dött. Han ville bara kolla om jag kunde spela in ett program om Metalica på Mtv åt honom. Jag sa att jag inte kunde.


 


Till Sist:
Om man gillar Svart och vill ha en bandknapp kan man nu vara med och rösta fram hur den ska se utt. Det finns tre förslag. Spana in http://www.musikenligtjerry.se/.
Där, straxt under en bild på ett gult pannband finns det länkar. Kommentera detta inlägg med vilken knapp du hellst skulle köpa.

17 September 2008

Hoppsan! Här blev man visst hotat till livet.




Tänkte att Killen/Tjejen/Gänget som gjorde detta kunde få lite extra credd. Den är nog mycket stolt och har säkert fnissat hela dagen. Hoppas han/hon får ligga också.

13 September 2008

Klart grabben ska spela på FESTIVAL!!!
Hjälp mig och mitt band att få lira på lite festivaler.

Hultsfred
http://www.snarthultsfredsfestival.net/onska_band.php
Gå in där. Sen skrollar du ner tills det står typ fem eller sex till höger. Där letar du efter band på S till vänster och sen bockar du för oss, drar ner till botten och trycker Skicka. Du kan önska tre band och en gång per vecka.   Fiint tack.

Emmaboda
Klottra lite i gästboken, nämn att Svart borde få spela nästa år. Gör detta jämt och massa!!!!
www.emmabodafestivalen.se

Popadelica
Här krävs att du har en myspace. Logga in och skriv i gästboken en önskelista med band. Gärna med Sart om vi förtjänar det.
 http://www.myspace.com/popadelica

Arvika
Avskräckande och jobbig process. Men om du orkar. Surfa in här ---> http://www.arvikafestivalen.se/forum/3 Bli medlem och önska oss i forumet. Tjat lönar sig.

`Tack tack tack.


10 September 2008

Jag är en ganska töntig person. På en skala från 1 till 10 där 10 är vrålcool och 1 är supertöntig skulle jag nog lägga mig mellan fyra och sex beroende på humör. Eftersom alliansen styr så ska vi se till klassklyftorna. Jag får anta att alla i min närhet ligger intilliggande mig på den skalan. Till er som är trötta på att vara mellanballa har jag gjort en liten spaning. Därför kommer här min lista över hur just DU ska bli grymmast i stan.

Alla Coola Tjejer:

Bloggar: Ja gud det är viktigt att ha en blogg när man är cool. Speciellt om man är tjej. Vit bakrund, ljusgrå rutor och STORA svarta bokstäver med skrikmaskinstypsnitt i rubrikerna. Använd gärna rubriker som "Knullbajsbananhora" eller titlar från Kentlåtar. Inte för att det hör till övriga inlägget. Det ska bara vara så.

Fikar: 3 Dl mjölk, 17 sockerbitar, 1 matsked grädde, Cacao óch till sist två teskedar kaffe. Du är nu en supercool kaffedrickare. Tala gärna sen om för vänner att "ÅH vad gott med en kaffe" så alla vet att du är vuxen och dricker det. Håll koll på vilka fik det är trändigt att gå till för det är viktigare att det är hippt, än gott och billigt. Säg gärna "Ska vi ficka idag flickor?" till dina vänner. Bäst är om någon ocool i klassen hör och blir ledsen för att den inte får vara med. Det är även superviktigt att blogga om ett fikabesök.

Har en Canon Eos: Du kan inget om foto, du kan inte komponera en bild och du pluggar inte och tänker inte påbörja en mediautbildning heller. Men du MÅSTE bara något som är dyrare än det alla andra har. Dessutom blir man ju proffsig fotograf av att bara ha en systemkamera, man jag ju till exempel fota sig själv i spegeln med den. En sån bild kan ju aldrig bli dålig med systemkamera. Eller KAN den det!?

Lyssnar på Brittisk Indierock: Inte för att musiken är bra utan mest för att Elle och Cosmopolitan säger att sån musik är ballast. Vet du vad!? Börja att lyssna på bara INDIEMUSIK. INDIE INDIE INDIE, Indie är så jävla INNE. Det hör man ju på namnet: INN(di)E. Jag vill se ut som sångare i Mando Diao....s.... flickvän....-ish. 

Är riksmongon: "Fredrik Reinfeldt för bra politik och Lars Winnerbäck, SOAD och Jocke Berg skriver så sjukt bra texter. Men ärligt, jag är höger. För det är coolt med pengar och lyx. Fast Kent är bra. Och han Doktor Kosmos, rolig kille."
 
Önska sig en Mac Book Pro: Inte för att du håller på med foto-, film- eller ljud-redigering på proffsnivå, nej. Självklart MÅSTE du ha den dyraste Apple laptopen när du sitter på Msn, bloggar och tankar hem en säsong Heroes som inte visats i Sverige än. För den är ju snygg, skrev Elle.

Har hög midja:
 
Modemagasinet säger supersnyggt och superträndigt.
Du måste alltså ha det, för det är ju ganska snyggt ändå. Eller ÄR det det!?


Dricker sprit: Sprit och sprit, du dricker alkoläsk eller groggar så du slipper känna smaken. Men du börjar på fredag och slutar på söndag. Det coola livets bärande pelare och din nya bästa vän: Spriten.




Och för killarna:

Här finns inga konkreta regler. Börja med Spriten, där är reglerna samma som för tjejerna. Satsa på kläderna. För säkerhets skulle så ska du köpa exakt de outfits som skyltdockorna har. Men undvik lågpriskedjorna, förutom H&M. Nästa steg är att bli bundis med en av de coola tjejerna. Bry dig inte om hennes brist på hjärnkontoret, vill du vara cool så får du låtsas att du gillar läget. Men som sagt, för att komma så långt: Sprit och Kläder. Lyssna gärna på komersiell house också.



Hoppas att jag har hjälpt er i eran strävan efter coolhet.

9 September 2008

LEK & MUSIK

Min lilla tjej Maja är sjuk. Inatt kunde hon inte sova för att hon hade så ont i halsen att så fort hon svalde vaknade hon. Själv kunde jag inte sova för att Marias säng är lite mindre än min så jag fick inte riktigt svängrum med benen plus att min mage var lite risig. Maria tog fram sin Ipod och lyssnade för att tänka på annat. När jag fick kväljningar på grund av magen så ville jag också tänka på annat. Där låg vi med varsin lur ur Marias Ipod och lyssnade på Jettie och Whitest Boy Alive. Ibland anade jag Tikkle Me, men då bytte Maria låt. Samtidigt som vi överdoserade Rhodes och reverbljudmattor strök Maria mig försiktigt på ryggen. Egentligen var det som en romantisk scen ur en film, men sånna filmer är bara för tjejer så jag var tvungen att komma på något annat att göra. Där och då uppfann jag "Boyband-leken". Det går pretty much till såhär att person A nynnar en 90-tals-boyband-låt och person B gissar vilket Boybandet är. Det handlar nästan till 100% om Backstreet Boys, Westlife, Five, Boyzone och N*Sync. Maria försökte med Hanson, fast alla vet att ett riktigt boyband består av fem killar.

Sen har jag gjort en ny låt. Denna gången var det Snes-nostalgin som gjorde sig påmind.
http://www.yousendit.com/download/bVlDU2VseWFlaFJMWEE9PQ

Imorgon är det Idol igen. Puss

4 September 2008

(nya) IDOL
 

Det känns som att det hör lite till Stereotypen "Indiepopsångare" att avsky Idol. Att tycka att det är kommersieltl larv och så. Men jag tycker faktiskt att det är helt okej underhållning. Inte för att jag tror på konceptet att hitta en nya stjärna, de enda som faktiskt blivit något är ju Amanda Jensen och Darin. Så jag ställer mig i ledet Svenskar som tull hösten byter ut grillning på uteplatsen mot Chips, dips och Idol framför Tv´n. Dock var jag lite rädd att den nya juryn skulle skrämma bort tittarna, ungefär som det blev för Bingolotto. Jag själv var aningen koncervativ och tänkte att, det här kan ju aldrig bli bra.
Med facit på hand, efter ett program kan jag säga att Nya Idol lyckas betydligt bättre än Nya Moderaterna.  

1 September 2008

Småläste i en tidning förut idag. Ett uppslag var helt koncentrerat åt för- och nackdelar med kändisskapet. Under en liten rubrik som löd "Det Perfekta Utseendet" stod det:

Kändisar får mängder av skönhetsprodukter hemsickade till sig gratis, de har en personlig stylist, retuscherade bilder och kan välja och vraka bland designkläder.
- Ibland går jag och min stylist bara igenom alla våningar i någon stor butik och han hjälper mig att plocka ut det jag passar i, har Jessica Simspon berättat.

Undrar om "kändisar" inkluderar indeartister som skriver sina egna låtar och är med under inspelningsproceduren eller är man bara kändis om man helt talanlöst fyller tuttarna med silikon, dansar och mimar till låtar någon annan skrivit och spelat in åt en, typ som Jessica Simpson.

Till sist:
Tack alla ni som kom till antingen Sucken i fredags eller Åker i lördags och såg oss. Jag hade roligt.


RSS 2.0