Very Important Person

Idag gick jag lite spontant och klippte håret på Mikas. Man blir alltid mycket väl omhändertagen där. Därefter har jag jobbat hela dagen, finns inget mer att säga om den saken.

Nu är jag ledig i dagarna tre. Jag ska mest gå på lokal och titta på folk som dansar disco, själv är jag för sexig för att dansa dicso. På onsdag är jag bjuden på ett Cheap Monday-event som jag trodde var öppet för allmänheten. Tydligen är det bara en utvald skara av viktiga människor som får gå enligt men kollega Emma. Jag ser mig själv inte som en i den målgruppen så jag tror Emma har fattat fel. Om det nu är så att det bara är specialfolk som får komma, då tänker jag malla mig på jobbet och spela viktig ett par dagar framöver. Fy så töntigt av mig.

För övrigt har jag hört ryktesvägen att Brasserie Le Grand i Eskilstuna har öppnat någon form av VIP-rum där ett gäng självutnämnda VIP-killar har tillträde. Dessa killar får sedan ge häftiga biljetter till tjejer som de vill bjuda in i VIP-rummet. Där inne kan VIP-killarna och de inbjudna VIP-tjejerna socialisera och dricka lite extra fina drinkar. Det här är förmodligen det töntigaste jag hört någonsin. Skönt att man inte bor i den staden. Detta talar dock emot allt jag sa om Cheap Monday, men jag var ironisk i det fallet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0